Fokus Digital Services

Вижте как бръчките изчезват от Вашето лице!

Вие решавате колко млади ще изглеждате!

Открийте феноменалния продукт, който намалява бръчките...

Safetox  за лице без бръчки
.... с 11% през първите 2 дни... С 65% за 6 седмици... И с 83,3%, ако се използва редовно!

Сесията трае само 5 минути всеки ден!
Без скалпел и без химически съставки, които се инжектират в скулите!

Да признаем - всеки един от нас е минал през това в даден момент от живота си...
Събуждате се една сутрин, поглеждате в огледалото и какво виждате?
Почти за една нощ, фините експресивни бръчки, които имахте, са се превърнали в дълбоки бръчки. От огледалото те сякаш Ви гледа друг човек, намръщен, с набръчкано от ежедневния стрес лице...
Изведнъж сте започнали да изглеждате по-възрастни, отколко сте в действителност. И един въпрос се появява в съзнанието Ви: „Как стигнах до там да изглеждам по подобен начин?”.

Това е моментът да реагирате бързо. Тъй като след като веднъж годините Ви са започнали да показват на лицето Ви, започвате да се чувствате и по-възрастни, отколкото сте. Започвате да губите своята увереност, измъчва Ви идеята, че сте погрознени и мисълта, че е възможно да се срещнете с хора, които не сте виждали отдавна и които могат да Ви гледат изненадано, разочаровани колко е било безмилостно времето към Вас...

Накратко, спрете да гледате в огледалото онзи образ... Онзи образ, в който не откривате себе си.

Какво можете да направите?


Бихте могли да опитате и да скриете бръчките си с кремове и фон дьо тен (не особено подходящо за мъже)...
Бихте могли да потърсите най-близката клиника, в която да Ви инжектират Ботокс...
Или гледайки бръчките „кокоши крак” и торбичките под очите си, можете да изберете най-радикланото решение и да похарчите всичките си спестявания за пластична операция!

Но не забравайте факта, че цените на тези процедури не са никак малки – едно третиране с Ботокс започва от 300 евро нагоре и трябва да се повтаря на всеки 4 месеца; една естетическа операция достига до няколко хиляди евро – освен това могат да се появят болка и дискомфорт, свързани с нея. Да не споменаваме и вторичните ефекти в дългосрочен план, които все още не са напълно изяснени.

Официалните данни показват, че във Великобритания се правят 55 000 инжекции с Ботокс всяка година, докато в САЩ броят им достига до 4,5 милиона, ръст от 488% от 2000г. насам и голяма част от желаещите са мъже! Все още няма официални цифра за пазара в България, но със сигурност нещата не са по-зле и тук.

Все пак, резултатите от срокошни проучвания, публикувани през март 2012 в списанието “Journal of Neuroscience”, показват, че съществува възможността инжектирания Ботокс в зоната на лицето до достигне до мозъка. Ясно е, че има потенциални ефекти от това вещество върху централната нервна система и че те трябва да бъдат подробно изследвани.

Вероятно е тревогата за нарастващата употреба на Ботокс да Ви се стори преувеличена, но все пак е неразбираемо как вещесто Botulinum Toxin – една от най-силните познати отрови – може да бъде инжектирано в скулите на хората (разбира се, с благородна цел, за да се парализират лицевите мускули и кожата на лицето да стане гладка).


Затова, защо да поемате риск, колкото и малък да е той? Съществува много по-сигурен, по-малко травмиращ и малко по-иванзивен начин да се отървете от бръчките!

Представяме Ви Safetox за лице без бръчки! Последното научно патентовано откритие, което премахва бръчките! Без кремове, без инжекции и без скалпел!

  


На снимките по-горе са показани получените конкретни резултати от хора (една жена и един мъж), които са използвали ежедневно Safetox за средно дълъг период между 8 и 16 седмици.
Safetox е революционно устройство, което просто премахва бръчките от лицето. То е резултат от 5 годишни изледвания, извършени в независими лаборатории, а направените тестове от лекари дерматолози са показали без съмнение, че само след две сесии по 5 минути всяка, бръчките намаляват с до 11%.

Може би 11% не звучи изключително, но внимание: след редовно използване за период от 6 седмици – и запомнете, говорим за 5 минути на ден – тестовете са показали намаляване на бръчките с 65%!
Това е радикално подобрение, трябва да признаете...

И нещата не спират до тук – колкото периода на използване на приспособлението Safetox е по-дълъг, толкова по-големи са подобренията.
Снимките по-горе показват получените конкретни резултати след използването на Safetox за дълъг период – 6 месеца, 5 минути всеки ден.

След 12 седмици можете да очаквате намаляване на дълбочината на бръчките до 83,3% и намаляване на тяхната дължина до 81,3%, едновременно с това и изглаждане на кожата. Няколко кратки сесии с Safetoх имат по-добри резултати, отколкото неколкомесечно третиране с най-качествените кремове...

Всъщност, хубавото при Safetox e, че можете да го ползвате в комбинация с класически третирания против бръчки, като например импланти с колаген, пилинг на лицето, кремове и други.
Но това само, ако желаете! В противен случай можете да продължите да експериментирате с болката и дискомфорта от инжекциите и да харчите цяло състояние за кремове... Наистина нямате нужда от това, тъй като Safetox Ви предлага резултати на много по-ниска цена, без болка и без риск за Вашето здраве.


Как функционира Safetoх....


Safetox използва медицински метод, наречен електро-инхибиране, който изпраща електронни импулси към определени мускули с помощта на лепенка с електроди, залепена на лицето. Тези импулси имат двойно действие: от една страна инхибират мускулите, които образуват бръчките и които „изморяват” лицето, а от друга страна повдигат кожата.

Поръчате сега и резервните 12 лепенки (Kit Safetox 12 лепенки(резервни), попълвайки формуляра по-долу. Kit-ът съдържа 3 торбички по 4 лепенки всяка.
Под Вашата кожа се намират много групи мускули, движенията на които способстват за промяна на изражението.
Става въпрос за мускули, разположени в централната и горната част на лицето, така нареченителоши мускули”, отговорни за появата на бръчици – това са фини линии, които с времето се превръщат в дълбоки бръчки.
„Лошите мускули” провокират повявата на бръкчи, а и могат да причинят главоболие, умора, стрес и тревожност.

Съществуват още идобри мускули”, разположени в задната част на главата, в зоната на врата, това са мускули, чиито имат движения имат лифтинг ефект. По този начин между „лошите мускули” и „добрите мускули” се постига баланс.

Е, добре, Safetox променя този баланс. Той релаксира „лошите мускули” на лицето и позволява на „добрите мускули” да доминират. Така последните могат да действат по-лесно върху ушите и кожата на челото, опъваки я и намалявайки значително дъбочината на бръчките.
По този начин, Safetox поправя динамиката на лицето, превръщайки я в характерната за младото лице.


Лесен за използване и много практичен....
Без инжекции, без хирургически процедури и бес стрес!

И най-малките интервенции в областта на лицето изискват оперативна намеса, а Safetox не изисква специална помощ. Можете да го използвате вкъщи, пред телевизора, пиейки чаша кафе или слушайки музика.

Една сесия със Safetox трае 5 минути и веднъж настроено, приспособлението спира автоматично своя процес на работа.

Най-лесната програма включва дневните сесии в продължение на 3 седмици, последвани от две сесии на седмица, за да се запази ефекта. Но най-хубавото е, че можете да изберете сами колко често искате да използвате това устройство, в зависимост от това какъв ефект желаете да постигнете.

Кой би трябвало да използва Safetox?

Ако сте между 25 и 35 години, комбинацията от стрес и умора кара мускулите, разположени централната и горната част на лицето да се свиват... Появява се напрежение, а бръчките започват да браздят кожата. Това е моментът, когато трябва да започнете използването на Safetox. Използването на по-радикални процедури на тази възраст може да навреди повече на Вашата кожа и то в дългосрочен план. Но една или две сесии от по 5 минути всеки ден с Safetox за 4-5 седмици ще възстановят мускулния баланс в полза на "добрите мускули". Вашето лице ще изглежда отново на 20 години.
И след този етап, още 2 или 3 сесии седмично са достатъчни за поддържане на ефекта и предотвратяване появата на бръчки.

Ако сте между 35 и 45 години, най-вероятно бръчките вече са доста видими... Но Safetox премахва както бръчките, така и мускулното напрежение. Safetox изглажда Вашата кожа и възстановява мускулната динамика, характерна за едно младо лице. Помага за облекчаване на мускулните контрактури в централната и горната
част на лицето и възстановява доминиращата роля на "добрите мускули" от задната част на главата, които движат лицето и повдигат кожата.

Между 35 и 45 години, ефектите от Safetox са най-видими. Лечението е интензивно: една или две сесии по 5 минути на ден в продължение на 6-8 седмици,
премахват хроничните контрактури, които причиняват бръчките. Процеса за възстановяване силата на мускулите, намиращи се в задната част на главата се засилва с цел доминиращите мускули да станат отново такива, каквито са характерни за един млад човек.

Ако сте между 45 и 60 години, бръчките стават по дълбоки... Но Safetox действа по радикален начин върху причините за проблема на по-дълбоко ниво. Първо трябва да знаете, че кожата е най-горния слой, който покрива истинския причинител на бръчките – става въпрос за мускулната тъкан. И това е зоната, на която Safetox указва влияние.
1. Safetox възстановява мускулния баланс
Мускулите, разположени в централната и горната част на лицето надделяват и го състаряват. Тези мускули, отговорни за появата на бръчките, се релаксират от Safetox по такъв начин, че задните мускули могат да вземат контрола и да помогнат за отмората на лицето.
2. Safetox „напоява” кожата
Капилярната мрежа е повредена и Safetox е единствения начин за разширяване на кръвоносните съдове и увеличаване на притока на кръв и кислород.
3. Safetox възстановява еластичността на кожата
Инхибирайки мускулите, разположени в централната и горната част на лицето и активирайки мускулите, разположени в задната част на главата, в зоната на врата се създава вид лицева гимнастика в дълбоките слоеве на епидермиса. Освен, че това означава увеличаване притока на кръв, гимнастиката подобрява кожата, придавайки й тонус и еластичност.
4. Safetox има цялостен положителен ефект върху лицето
Инхибирането на мускулите, разположени в централната и горната част на лицето активира действието на мускулите, разполоцени в задната част на главата, челото, опъва кожата и подмладява лицето.


Ако сте на повече от 60 години, кожата Ви е загубила своята еластичност... В този случай Safetox инхибира мускулите, разположени в централната и горната част на лието и възстановява доминиращата роля на задните мускули, които движат лицето и опъват кожата. Вашето лице ще изглежда по-младо със знаничното намаляване на бръчките. А увеличаването на притока на кръв ще елиминира токсините, ще даде кислород на тъканите и ще възстановяви нормална плътност на дълбоките слоеве на кожата.

„Покажете ми доказателството!”

Знем какво си мислите... Сигурно сте видели стотици реклами на различни видове продукти, които претендират, че са способни да Ви подмалдят, всички базиращи се свидетелството на някоя известна личност – но нито един от тези продукти не отговаря на очакванията, които рекламира!
Ежедневно сме заливани от рекламни листовки на подобни продукти. И най-често тези листовки стигат до кошчето за боклук. И защо? Защото не представят никакво ясно доказателство за това, което претендират, че правят.
Ние винаги се водим от едно просто правило: „Покажете ми доказателството!” Малко са продуктите, които са се базирали на сериозни изследвания и които са успели да провокират мисълта: „Трябва да го имам!”

Е добре, сега ще Ви споделим една тайна – занесохме по едно приспособление Safetox на всичките си колежки и ги помолихме да го използват за период от 10 седмици и след това да ни информират за ефекта. Получените отговори не оставиха никакво място за съмнения: 90% от тях споделиха, че са видели ясно подобрение, отнасящо се до дълбочината и големината на бръчките!
Веднъж пробвали Safetox хората сами се уверяват. Получените резултати говорят сами за себе си.
Убедени сме, че и Вие, след като го изпробвате, ще се уверите в неговата ефективност! Затова Ви предлагаме възможността да тествате Safetox без никакъв риск, с невероятните резултати, които ще постигнеште още от първите сесии...


Без никакъв риск!
В случай че не сте доволни от продукта, получавате парите си обратно...

Safetox е един от тези продукти, които, след като сте опитали веднъж, чувствате, че трябва да имате. И определено ще направите страхотно впечатление и ако подарите Safetox на някой свой близък. Единственият проблем е, че бройките, които са на разположение в този момент, са ограничени. Да не говорим за факта, че, тъй като това е нов продукт, очакваме голям броя на поръчките, което може да доведе до изчерпване на количествата. Safetox със сигурност ще е продукта, за който всички ще говорят през 2013 г.! Затова Ви препоръчваме да си закупите един точно сега!

Забравте за Botox инжекциите, естетическата хирургия, козметичните процедури и скъпите кремове! Те струват много, може би дори и 10 000 евро на година. А ако умножите тази сума за 20, 30, 40 години напред, ще получите прекомерно високи стойности. Не си струва. Safetox, съоръжеието, които ще Ви донесе желаните резултати, без усилие и без болка, без поддръжка и без „ъпгрейд”, струва... трудно е за вярване, че въобще може да се постави цена на подобен революционен продукт, но все пак– той струва 480 лв. (с включено ДДС).

Но!!! Само сега по случай Новогодишните празници ще имате своят Safetox само срещу 247.50 лв с ДДС!

Опаковачните и транспортни такси се поемат от РС Издателство и Бизнес Консултации.


Бръчките и кръговете под очите вече няма да са част от Вашия живот, защото сега имате възможността да се възползвате от най-новата медицинска технология в областта – Safetox!

Всичко, което трябва да направите, за да тествате без никакъв риск Safetox за период от 30 дни, е да кликнете върху ботона за поръчка по-долу. Веднага ще се бъдете препратени към формуляра за поръчка. При стартирането на продажбите на продукта в други държави, търсенето бързо е надхвърлило очакванията. Така че побързайте да си го закупите.


Международен патент и качествен дизайн

Safetox e патентовано съоръжение, произведено в Белгия от компанията STX-Med www.safetoxbeauty.com и сертифициран по ISO 9001: 2000

Safetox е в съответствие с международните норми:
IEC 60601-1, 2, 3, 10 Медицинско електронно устройство;
EN 55022, EN61000-4.2., EN 61000-4.3.

Пакетът Safetox cъдържа следните компоненти:
Устройство Safetox;
Наръчник с указания за ползване;
Чанта Safetox с 4 лепенки с електроди;
4 мокри кърпички Safetox;
Кутия.

Харесва ли Ви това предложение? Препоръчайте го и на своите приятели!

Други продукти от FokusLife:

Форма за поръчка

Поставете отметка на желаните продукти:

Попълнете

Телефонният Ви номер е необходим, за да се свържем с Вас относно Вашата заявка .
Предоставените от Вас данни са лични и попадат под специална защита, по смисъла на Регламент (ЕС) 2016/679. Давам съгласието си "РС издателство и бизнес консултации" ЕООД да събира и обработва попълнените данни в този талон. Информационна бележка!!

Условия за връщане и рекламация

* Полетата маркирани със звездичка са задължителни!

ЗАЩИТА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ